Cartoon Network reklám, Cartoon Network hirdetés

Cartoon Network reklám

A Cartoon Network a Time Warner cégcsoport tagja, a Turner Broadcasting System, Inc. tulajdonában áll. A csatornán látható közkedvelt rajzfilmek, például a Chowder, az Angelo rulez vagy a Kalandra fel! ellenállhatatlan humora és fantáziadús történetei mindenkit mosolyra fakasztanak. És ha ennél is többre vágynánk, a Ben 10: Ultimate Alien, a Bakugan, a Star Wars: A klónok háborúja vagy a Generator Rex című akciódús és látványos sorozatok garantáltan lebilincselő szórakozást nyújtanak.

Fontosabb reklám lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

End split   

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi televízió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő televíziós reklámozási formát, a lokális illetve az országos televíziós hirdetési piacon.

A televíziós reklám előnye, a relatív alacsony költség/elérés szám. Hiszen rendkívül magas nézőszám érhető el, a nézőszámhoz viszonyítva alacsony, akár 1-2ft/néző áron.

Televíziós reklám spot már 15.000 Ft/15mp spot ártól

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »