Ingyenes Etarget kampánykezelés, Etarget reklám

Cégünk mint szerződött Etarget partner TELJESEN INGYEN nyújtja Etarget kampánykezelési szolgáltatását. Nem kell tovább fáradoznia a kampánykezeléssel, vegye igénybe ingyenes Etarget kampánykezelési szolgáltatásunkat Ön is.

Így ha Ön jelenleg hirdet az Etarget rendszerében Online Marketing cégen keresztül:

  • Ha minket választ megspórolja a kampánykezelési díjat, mert csak az Etarget rendszerében elhirdetett összeget kell fizetnie.

 Ha Ön jelenleg hirdet az Etarget rendszerében, és Ön vagy alkalmazottja kezeli a kampányt:

  • Ha minket választ megspórolja az erre fordított időt/energiát, és ingyenesen Online Marketinges szakemberek kezelik/optimalizálják kampányát, így a korábbi eredményekhez képest 20-40%-al alacsonyabb hirdetési költséget, illetve a költségkeret megtartsa esetén ennek megfelelő mértékű forgalomnövekedést érhet el.

Etarget hirdetések a szolgáltató szerződéses partnereinek oldalain (több mint 3000 oldal) jelenhetnek meg igény szerint azok közül választva pl: Index, Freemail, iWiW, Mywip, Citromail, Lap.hu oldalak, Blikk, Origo, stb:

 

Ingyenes Etarget kampánykezelés megrendelése

  • Cégünk mint a hirdetési piac egyik legnagyobb, és legátfogóbb szolgáltatás palettáját nyújtó vállalata, a fenti hirdetési rendszerekben már kampánnyal rendelkező cégeknek, a korábbihoz képest, 20-40%-al alacsonyabb hirdetési költséget, vagy akár 15-30%-al magasabb forgalmat garantál. Amennyiben ezt mégsem sikerül elérnünk kampánykezelési díjunk elengedjük/visszafizetjük, tehát akár ingyen próbára tehet minket! (Részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!)

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »