Facebook, Instagramm, Twitter, YouTube célzott hirdetés

Cégünk piacvezető a közösségi médiás hirdetési kampányok tekintetében! Konkurenciáinkkal ellentétben, nem csak PPC/Like alapú kampányok kezelését vállaljuk, hanem az alábbi szolgáltatások bármelyikét:

Facebook oldalak készítése, hirdetési kampányok tervezése és kivitelezése. Facebook képes targetált hirdetések, hivatalos Facebook oldalak, és rajongói oldalak, teljes körűen kivitelezett Facebook marketing megoldások. Az ügyfelek igényeihez igazodva biztosítjuk egyedi lapfülek, online tesztek, kérdőívek, webshopok, weboldalak, egyedi Facebook FBML alkalmazások beépítését is a Facebook oldalaiba!

Cégének egyedülálló facebook.com/cégneve, vagy facebook.com/weboldala.hu egyedi domain alá biztosítjuk a megjelenést!

 

A közösségi oldalak, egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az online hirdetési piacból.

Előnyük a felhasználók, lakhely, korosztály, nemi identitás szerinti célozhatósága. Ezért az Ön hirdetése csak azoknak jelenik meg, akik az Ön potenciális ügyfelei lehetnek.

Például hirdethet akár csak a Kecskeméti, 18 év feletti nőknek, vagy bármilyen más szabadon választható célcsoportnak. 

A közösségi oldalak hirdetési rendszereiben szerzett tapasztalatunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy hirdetése olcsóbban és jobban célba talál, mint korábban bármikor.

 

Hirdetések már 25.000 Ft/hó-tól

  • Cégünk mint a hirdetési piac egyik legnagyobb, és legátfogóbb szolgáltatás palettáját nyújtó vállalata, a fenti hirdetési rendszerekben már kampánnyal rendelkező cégeknek, a korábbihoz képest, 20-40%-al alacsonyabb hirdetési költséget, vagy akár 15-30%-al magasabb forgalmat garantál. Amennyiben ezt mégsem sikerül elérnünk kampánykezelési díjunk elengedjük/visszafizetjük, tehát akár ingyen próbára tehet minket! (Részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!)

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »