Film Cafe reklám, Film Café hirdetés

Film Cafe reklám

A Film Café vonzó programkínálata menedéket nyújtó, érzelmekkel teli szórakoztatásba repíti el nézőit július elejétől. A csatorna egyedülálló stílusával, a hazai közönség ízlésének megfelelő komplex tartalmával egy piaci rést kíván betölteni a televíziós piacon. Európai és amerikai filmek, sorozatok és a Zone Romantica közönsége által közkedvelt, Dél-Amerikából érkező díjnyertes telenovellák egyaránt színesítik majd a csatorna műsorstruktúráját.

Fontosabb reklám lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

End split   

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi televízió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő televíziós reklámozási formát, a lokális illetve az országos televíziós hirdetési piacon.

A televíziós reklám előnye, a relatív alacsony költség/elérés szám. Hiszen rendkívül magas nézőszám érhető el, a nézőszámhoz viszonyítva alacsony, akár 1-2ft/néző áron.

Televíziós reklám spot már 15.000 Ft/15mp spot ártól

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »