Google Hirdetés, Google reklám

A megjelenés elengedhetetlen a piacot uraló Google keresőben és megfelelő beállítások esetén kedvező áron, csak azoknak jelenik meg az Ön hirdetése, akik az ön szolgáltatását keresik. Ez azonban nem egy apróhirdetési rendszer. Az alapértelmezett beállításokkal hozzá nem értő felhasználók által készült hirdetés alacsony hatékonyságot és magas költséget eredményez.

Mi garantáljuk, hogy Google AdWords hirdetései a legmegfelelőbb beállításokkal a támasztott igényeknek eleget téve, a megcélzott célcsoporthoz a lehető leg pontosabban és költséghatékonyan érjenek el. Nálunk a kampányok kezelése nem csupán a felállított kampányok költségkeretének módosításából és a kulcsszavak pozícióinak figyeléséből, módosításából áll a megfelelő megjelenés érdekében. A költséghatékony hirdetés és a kívánt konverziós célok elérése érdekében, folyamatos kulcsszó szintű statisztikai elemzést készítünk, melynek eredményeiről munkatársaink havi rendszerességgel részletes jelentést küldünk ügyfeleink számára.

Mit nyújtunk?

Összetett Google Adwords keresőhirdetési és online tartalmi kampányok tervezése, kezelése, és optimalizálása, valamint televíziós, újság illetve plakát kampányok online lekövetése. Miért fontos ez? Ha a leendő Vásárló/Ügyfél a tv-ben, újságban találkozik cége termékével, szolgáltatásával, valamint az felkeltette az érdeklődését, hamarosan rá fog keresni a Google keresőjében is. És hogy itt a konkurencia hirdetése jelenik meg vagy az Öné, az máris eldöntheti, hogy a televíziós kampány kidobott pénz volt e, avagy sem. De a helyzet működik fordítva is, használja ki konkurensei hirdetési kampányait. Hirdessen Ön konkurense kulcsszavaira, és szerezze meg ügyfeleit...

Amennyiben szakembereinkre bízza Google AdWords hirdetési kampányát, biztos lehet benne, hogy az eredmények nem maradnak el.

Hirdetések már 25.000 Ft/hó-tól

  • Ha most Google hirdetési kampányát ránk bízza, szerződésben garantáljuk, hogy a korábbi kampányhoz képest, 30%-al alacsonyabb hirdetési költséggel, ugyan annyi konverziót biztosítunk weboldalának, bárki is kezelte korábban Google hirdetési kampányát! (Ha a fenti vállalásunkat nem sikerül teljesítenünk, Ön akkor is 30%-ot spórol, mivel az adott konverzió eléréséhez szükséges minden további látogató költségét Mi fizetjük Ön helyett!)

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »