Rádió 1 reklám, Rádió1 reklám ára

Sláger FM rádió reklám

     Érveink: Kiemelkedő népszerűségű reggeli show műsor, és egyre nagyobb lefedettség: Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákoczi Feri mostantól a Rádió 1-en jelentkezik "Reggeli Show" műsorával!
 

forrás: rádió1 reklám

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket  kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi rádió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő rádiós hirdetési formát is, a lokális illetve az országos rádiós hirdetések piacán.

A rádiós hirdetés előnye, hogy számtalan dolgozó, munkába igyekvő, vagy onnan éppen hazatartó hallgató érhető el munkahelyén illetve autójában, akiket televíziós, illetve online hirdetéssel nem érhetnénk el.

Fontosabb hirdetési lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

 

Teljeskörű kivitelezés: A megjelenéshez igény szerint, kedvezményesen megtervezzük és elkészítjük a szükséges reklámspotot!

 

Rádiós hirdetések már 7.500 Ft/15mp spot ártól

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »