TV2 hirdetés, TV2 hirdetés ára

     Kreatív spotmegoldások:

    - Single Spot: Lehetőséget biztosít a hirdetőnek kizárólagosan megjelenni a műsor megszakítójában, és a szabad napszakválasztás kapcsán számára releváns nézői csoportokat megszólítani. A felület hosszú távon, de akár egy alkalommal is használható

    - Single Block: A műsorok között, illetve a műsormegszakító szünetekben reklám ID-val elválasztott, kizárólag egy hirdető számára fenntartott blokk, kiválóan szolgálja a márkakommunikációt, akár 6 perc hosszan.

    - Óra és visszaszámláló: Kiemelt megjelenés egy adott nap meghatározott időpontjához, illetve műsorához kapcsolódva.

    - Osztott képernyő: Élő, projekt jellegű műsorokban lévő természetes szünetek felhasználása reklámsugárzásra, a műsor megszakítása nélkül.

    - ID megjelenések: Egyedi tartalmi és/vagy formai kapcsolat a reklám ID és a reklámbreak első spotja, illetve egy monospot között.

    - A 7 Ajánlata Önálló, saját arculattal ellátott reklám break, print vagy outdoor kampányok kiegészítője, alternatívája.     Non-spot megoldások:

- Klasszikus szponzoráció: Támogatói megjelenés tematikus, célcsoport affinis műsorkörnyezetben, napi, illetve heti programokhoz kapcsolódva.

- Szponzor-emlékeztető (Reminder): A támogatói üzenet nem csak a támogatott műsor elején és végén, hanem a műsorszegmensek elején is megjelenik.

- Promo Keret-szponzoráció: A támogató logója és üzenete grafikusan megjelenítve a műsorajánlók sugárzásával egy időben, keretben a képernyő alján és szélén.

- Promo Wish-szponzoráció: A támogató logója és üzenete grafikusan megjelenítve a műsorajánlók sugárzásával egy időben, grafikai átmosással a képernyőn.

- Rovatszponzoráció A támogatói üzenet elhelyezése az adott csatorna saját gyártású műsorában létrehozott rovatban. A rovat exkluzívan támogatható.

- Szponzor-visszaszámláló Bármely szponzorálható műsorszám esetében, a műsor főcím előtt, a visszaszámlálóban közvetlenül megjelenhet a márka. Fontos, hogy reklámüzenet elhangzása, megjelenítése nélkül.

- Kreatív nyereménybemutatás A műsorban elhelyezett nyeremények újszerű, kreatív megjelenítése.


Célcsoport: 18-59

 

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket  kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi televízió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő televíziós hirdetési formát, a lokális illetve az országos televíziós hirdetési piacon.

A televíziós hirdetés előnye, a relatív alacsony költség/elérés szám, a nézőszámhoz viszonyítva alacsony, akár 1-2ft/néző ár. Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Megtervezzük és elkészítjük reklámját: Reklámspot készítése, reklámfilm készítés>>

Fontosabb hirdetési lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

End split

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »