Rádiós hirdetések - Médiaajánlat, Hirdessen Ön is rádióban!

Országos, vagy fővárosi rádiók:

Kossuth rádió reklám Petőfi rádió reklám Bartók rádió reklám Retro Rádió reklám Rádió1 reklám, Rádió 1 hirdetés Sláger FM reklám Dankó rádió Médiaajánlat

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket kínálunk minden fontosabb országos, és országszerte a teljes országot lefedő helyi rádió csatornák különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő rádiós hirdetési formát is, a lokális illetve az országos rádiós hirdetések piacán.

Ízelítő térkép az országszerte elérhető helyi rádiók listájából:
(A teljes listáért vegye fel velünk a kapcsolatot):

Helyi rádiók országszerte kedvező árakkal!

A rádiós hirdetés előnye, hogy számtalan dolgozó, munkába igyekvő, vagy onnan éppen hazatartó hallgató érhető el munkahelyén illetve autójában, akiket televíziós, illetve online hirdetéssel nem érhetnénk el.

Fontosabb hirdetési lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

 

Teljeskörű kivitelezés: A megjelenéshez igény szerint, kedvezményesen megtervezzük és elkészítjük a szükséges reklámspotot!

Rádiós reklám spotok már 15.000 Ft/15mp spot ártól

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »