Online Marketing ügynökség - HQ Media Online Divízió

Google (Adwords) kereső és tartalmi hirdetések

Összetett keresőhirdetési és online tartalmi kampányok tervezése, kezelése, optimalizálása, illetve animációs/videó hirdetések készítése.

Továbbá televíziós, újság illetve plakát kampányok online lekövetése.

Miért fontos ez?

Ha a leendő Vásárló/Ügyfél a tv-ben, újságban találkozik cége termékével, szolgáltatásával, valamint az felkeltette az érdeklődését, hamarosan rá fog keresni a Google keresőjében is. És hogy itt a konkurencia hirdetése jelenik meg vagy az Öné, az máris eldöntheti, hogy a televíziós kampány kidobott pénz volt e, avagy sem.

De a helyzet működik fordítva is, használja ki konkurensei hirdetési kampányait. Hirdessen Ön konkurense kulcsszavaira, és szerezze meg ügyfeleit... Részletek

 

Facebook, Instagramm, Twitter, YouTube célzott kampányok

A közösségi oldalak egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az online hirdetési piacból. Előnyük a felhasználók célozhatósága, így az Ön hirdetése csak azoknak jelenik meg, akik az Ön potenciális ügyfelei lehetnek a Facebook, Instagramm, Twitter, YouTube oldalain.

 

Facebook oldalak készítése, hirdetési kampányok tervezése és kivitelezése. Facebook képes targetált hirdetések, hivatalos Facebook rajongói oldalak, teljes körűen kivitelezett Facebook marketing megoldások.


Részletek

 

Etarget

Etarget hirdetések a szolgáltató szerződéses partnereinek oldalain (több mint 3000 oldal) jelenhetnek meg igény szerint azok közül választva pl: Index, Freemail, iWiW, Mywip, Citromail, Lap.hu oldalak, Blikk, Origo, stb:


Részletek

Startlap tartalmi és kereső hirdetés

Hirdetéseivel megjelenhet a Startlap.hu oldalon található Google kereső illetve a Startalap kereső találati listáján!

Az Ön hirdetése költséghatékonyan csak azoknak jelenik meg, akik az Ön termékét, szolgáltatását keresik. 

Startlap hirdetés : Az Ön termékéhez kapcsolódó Lap.hu, vagy Startlap oldalon, illetve a Startlap címlapján is megjelenhet hirdetéssel, linkkel.

 Startlap.huAz 1999 májusában indított, kereső-és információközpontként működő portál 2000 júniusa óta tartozik a Sanoma Budapest portfóliójához. A dinamikusan fejlődő szolgáltatás az ország leglátogatottabb nyitóoldala. A 2007-ben megújult portál célja, hogy az internetezőket a lehető legegyszerűbb módon eljuttassa a legjobb és leghasznosabb hazai oldalakra. A Startlap.hu igazi tömegmédium, amelynek elsődleges célcsoportjául azok 16-49 év közötti internetező fiatal felnőttek szolgálnak, akik közép-és felsőfokú végzettségűek, inkább Budapesten, vagy vidéki nagyvárosban élnek és a gyors tájékozódást helyezik előtérbe. A látogatók október havi napi átlag 552 367 fő. (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag)

Termék előnyei:

     ü      a leglátogatottabb nyitóoldal

    ü      erős márka

    ü      a legtöbb internetezőnek ez a kezdőoldala

 Lap.hu oldalak - A Startlap csoportba tartozó tematikus lap.hu oldalak célja, hogy adott témákban a fellelhető, minőségileg ellenőrzött hazai és külföldi weboldalakat gyűjtse össze. Lap.hu rendszerünk linkgyűjteményeket tartalmaz, a több mint 9000 tematikus aloldal kiváló targetálási lehetőséget biztosít a hirdetők számára. 

Ajánlott megjelenés előnyei: Tematikus lapjainkon a megjelenés kifejezetten azt a célcsoportot éri el, akit a téma érdekel, ezért magas az átkattintási arány. A nagy felületeken való megjelenéssel hatásos kampány generálható. Ebben a csomagban az összes kertészeti témához kapcsolódó lap.hu oldal megtalálható és nagyon kedvező az ára.


Részletek

NLC.hu

NLC.huA Nők Lapja a legnagyobb tradícióval rendelkező női heti tömeglap. A méltán népszerű, több mint 60 éves márka online kiterjesztéseként 2001-ben útjára indított Nők Lapja Café, az internetező nők találkahelye, női információs és problémamegoldó központ. A portál indulása óta stabil piacvezető szerepet tölt be a női portálok között látogatottság és ismertség tekintetében. A látogatók január havi napi átlaga 325 680 (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag).


Részletek

StoryOnline.hu

StoryOnline.hu - A Storyonline.hu naprakész, exkluzív híreket tartalmazó és a nőket nap, mint nap, foglalkoztató témákat feldolgozó, képekkel és videókkal gazdagon illusztrált női portál, melyen kiemelt szerepet kapnak a hazai és külföldi hírességek életével foglalkozó írások. A 2009-es megújítással még inkább hölgy olvasóinak kedveskedik a portál, hiszen a külcsín felfrissítése mellett négy új, nőket, érintő témákat feldolgozó rovatot is indítottunk. A látogatók január havi napi átlaga 197 543 fő (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag).


Részletek

Cosmopolitan.hu

Cosmopolitan.huA világ elsőszámú női magazinjának internetes kiadása a hazai piacon, egyedülálló módon, teljes körűen és mélyrehatóan foglalkozik a divattal, a hazai és külföldi trendekkel. Az oldalon a 16-30 év közötti nők vannak jelen, akik a divat trend és életmód iránt fogékonyak, munkahellyel és állandó keresettel, valamint legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, széleskörű intenzív médiafogyasztók, munkahelyi és/vagy otthoni szélessávú internet eléréssel rendelkeznek. A látogatók január havi napi átlaga 80 531 fő (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag).


Részletek

WellnessCafe.hu

WellnessCafe.hu – A WellnessCafe.hu az egészséges életmód minden szegmensével foglalkozó magyar weboldal, amely felöleli a diéta, a táplálkozás, a mozgás, a testépítés, a rekreáció, a stressz oldás, lélekápolás, wellness-utazás tematikáját. Az oldalon a szolgáltatások és a tartalom aránya 75-25% a szolgáltatások javára. A WellnessCafe.hu mindenkinek segít az egészségesebb életmód kialakításában. A célközönség a portál segítségével választhatja ki a legmegfelelőbb módszert arra, hogy formába hozza magát: fogyókúrázik, elkészíti edzéstervét, vagy egyszerűen áttér az egészséges táplálkozásra. A látogatók január havi napi átlaga 51 394 fő. (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag).


Részletek

TV24.hu

TV24.hu A TV24.hu egy sokfunkciós interaktív televíziós műsorajánló portál, mely egyesíti magában a naprakész tv, valamint a hazai és külföldi szórakoztatóipar legizgalmasabb híreit. A site a részletes, testre szabható műsorújságon kívül érdekes háttéranyagokat, exkluzív interjúkat közöl. Minden egyes cikk szorosan kötődik az adott időszak műsoraihoz. A látogatók január havi napi átlag 13 146 fő. (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag)


Részletek

Keresőoptimalizálási tanácsadás

Részletes elemzésünket követően garantáljuk, hogy weboldala, biztonságosan, a Google irányelveinek mindenben megfelelő módszerekkel jelentősen jobb helyezést fog elérni a kívánt kulcsszavakra.

Kérje keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat Google AdWords keresőmarketing szolgáltatásunk mellé 50%-os kedvezménnyel!


Részletek

 

Weblapkészítés

Sok új vállalkozás számára az internetes megjelenésnek még a saját weboldal hiánya is gátat szab.

Amennyiben cége még nem rendelkezik saját weboldallal, illetve domain névvel, mi ennek kivitelezésében is szívesen segítünk.

Amennyiben keresőmarketing szolgáltatásunkat is igénybe veszi, valamint cégünkre bízza a már elkészült weboldal üzemeltetését, egyedi weboldalát akár ingyen elkészítjük önnek!


Részletek

 

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »