Startlap tartalmi és kereső hirdetés

Hirdetéseivel megjelenhet a Startlap.hu oldalon található Google kereső illetve a Startalap kereső találati listáján!

Az Ön hirdetése költséghatékonyan csak azoknak jelenik meg, akik az Ön termékét, szolgáltatását keresik. 

Startlap hirdetés : Az Ön termékéhez kapcsolódó Lap.hu, vagy Startlap oldalon, illetve a Startlap címlapján is megjelenhet hirdetéssel, linkkel.

 Startlap.huAz 1999 májusában indított, kereső-és információközpontként működő portál 2000 júniusa óta tartozik a Sanoma Budapest portfóliójához. A dinamikusan fejlődő szolgáltatás az ország leglátogatottabb nyitóoldala. A 2007-ben megújult portál célja, hogy az internetezőket a lehető legegyszerűbb módon eljuttassa a legjobb és leghasznosabb hazai oldalakra. A Startlap.hu igazi tömegmédium, amelynek elsődleges célcsoportjául azok 16-49 év közötti internetező fiatal felnőttek szolgálnak, akik közép-és felsőfokú végzettségűek, inkább Budapesten, vagy vidéki nagyvárosban élnek és a gyors tájékozódást helyezik előtérbe. A látogatók október havi napi átlag 552 367 fő. (forrás: Webaudit 2011. január havi napi átlag)

Termék előnyei:

     ü      a leglátogatottabb nyitóoldal

    ü      erős márka

    ü      a legtöbb internetezőnek ez a kezdőoldala

 

Hirdetések már 25.000 Ft/hó-tól

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »