VIVA TV reklám, VIVA TV reklám ára

Az 1997-ben indult hazai zenecsatorna filozófiája szerint a VIVA a hazai fiatalok tévéje a fiatalok zenéivel, ezért a nemzetközi tartalmak mellett nagy hangsúlyt fektet a helyi gyártású műsorokra. A lokális tartalmak lehetőséget nyújtanak a nézők, a műsorvezetők és hazai sztárok közötti interakcióra. Az évente megrendezésre kerülő Comet díjátadó rekordnézettséget hoz a csatornán.

Célcsoport

A 15-29

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi televízió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő televíziós reklámozási formát, a lokális illetve az országos televíziós hirdetési piacon.

A televíziós reklám előnye, a relatív alacsony költség/elérés szám. Hiszen rendkívül magas nézőszám érhető el, a nézőszámhoz viszonyítva alacsony, akár 1-2ft/néző áron.

Televíziós reklám spot már 15.000 Ft/15mp spot ártól

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »